Thuis arrow Nieuwsberichtjes
Familie-Reumer.jpg
 
 

Random foto
DSCF0035
 
 

Nieuwsberichtjes
Echtparentoernooi 2007 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Reumer   
woensdag 24 oktober 2007

Na het succes van vorig jaar, was er dit jaar de 2de editie van het Echtparentoernooi op zondag 21 oktober. Het weer was lekker zonnig, waardoor de hele middag heerlijk buiten gezeten kon worden (met een dikke jas aan,dat wel).  Eén van de deelnemende paren van vorig jaar was op vakantie en konden dus dit jaar niet meedoen, maar Aad en Monique zijn volgend jaar zeker weer van de partij. Dit jaar debuteerde 3 paren op het toernooi, namelijk Erik en Chantel, Allard en Ada en Jan en Annemarie. De orginisatie was weer in handen van Xander en Mike, die het één en ander uitstekend geregeld hebben.

 Er zijn in totaal 28 partijen gespeeld, van elk zo'n 25 minuten. Dit leverde bij elkaar 197 games op. De dameshebben elk 7 partijen gespeeld en de heren ieder 8. Zij moesten ieder een keer invallen voor Bradley omdat hij nog herstellende is. Om alles eerlijk te laten verlopen, wisten de heren niet wanneer ze voor zichzelf speelden en wanneer voor Bradley. 

(foto's zie :foto's echtparentoernooi , voor uitslag: lees meer)

Laatst geupdate op ( woensdag 24 oktober 2007 )
Lees meer...
 
Met z'n allen naar Moviepark PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Reumer   
dinsdag 14 augustus 2007
In het voorjaar stond op de site van Nickelodeon een wedstrijd met als prijs een schoolreisje naar Moviepark in Bottrop, Duitsland. De opdracht was om voor Nickland (een onderdeel van Moviepark) een attractie te ontwerpen. Alex ging meteen aan de slag en tekende een filmset waardoor de bezoeker zich  aan een elastiek moet bewegen en de helden van Nickelodeon moet helpen hun vijanden te verslaan. Zijn creatie viel in de prijzen. Alex en al zijn klasgenoten waren ontzettend blij met zo'n mooie prijs. Er kwam echter een kink in de kabel.
Laatst geupdate op ( dinsdag 14 augustus 2007 )
Lees meer...
 
Echtparen tennistoernooi PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Reumer   
vrijdag 17 november 2006

Op zondag 5 november hadden Xander en Mike (en Sandra) een toernooi georganiseerd voor echtparen van de zondagavond tennisploeg.

Het werd een erg leuke mooie dag. Voor sommige de eerste keer dit jaar of van hun leven dat ze tennisten. De partijen waren zo uitgekozen dat de echtgenoten niet met elkaar speelden, maar in ieder geval een keer tegen elkaar speelden, en iedereen steeds een andere partner had.

De kinderen hebben zich vermaakt met voetballen, voetballen, voetballen, sjoelen, huttenbouwen en tennisen.

De bewijzen zijn te zien in het fotoalbum Echtparentoernooi 2006

Na 6 ronden van spannende partijes was de uitslag bekend. Sandra en Mike waren degene die de meeste games hebben geslagen (klik lees meer aan voor de statestieken).
Na een lekere borrel, werd er eten gehaald bij de chinees en de snackbar. De kids en ouders hebben lekker gesmikkeld.
Na met ze allen op geruimd te hebben zijn de vrouwen voor de voetbal wegegaan en de mannen na het voetbal.

Xander en Mike willen iedereen bedanken voor de leuke dag en het meehelpen. BTC ook bedankt voor het gebruiken van de kantine.

Laatst geupdate op ( dinsdag 28 november 2006 )
Lees meer...
 
Laatste klimles PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Reumer   
zondag 25 juni 2006

Max heeft zaterdag 24 juni zijn laatste klimles gehad. Ze hebben toen de stormbaan gedaan bij Ayersrock. Na de zomer gaat hij verder met klimmen.

Foto zijn te zien in het fotoalbum

Laatst geupdate op ( zondag 25 juni 2006 )
 
28/5 Rijksmuseum PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Mike Reumer   
zondag 28 mei 2006

Op 28 mei naar het rijksmuseum geweest. Na een lange rij mochten we naar binnen. Daar was het heel druk. Na een aantal opdrachten gemaakt te hebben, kwamen we aan bij de Nachtwacht.Buiten hebben we Rembrandt nog ontmoet (zie fotoalbum ).

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 15