Op zaterdag 1 december zijn Sandra en Mike met Sogeti naar Praag geweest. Dat was een fantastische ervaring.
De foto's staan in het fotoalbum.

Op schiphol bleken collega's met 4 vluchten van Transavia tegelijkertijd naar Praag te gaan en waren er 3 shifts op 1 dag. Aangekomen in Praag werden we verwelkomd door ene directeur en door SoCZi, de mascotte. Vandaar werden we met bussen vervoerd naar een van de vele hotels. Wij zaten in het Hilton. Deze bleek vlak bij het centrum te zitten.

Nadat we onze koffers hadden gestald zijn we met een speciaal gereseveerd trammetje naar de burcht boven op de berg gereden. Daar hebben we een kop koffie met taart gedronken om te wachten op de start van de guided tour. De gids heeft ons van boven naar beneden door de burcht geleid. Aan ieder gebouw zit wel een bijzonder verhaal en er waren veel uit verschillende architectuurperiodes.

 Na de guided tour zijn we naar de beroemde Karelsbrug gelopen. Je moet schuiffelen om naar de overkant te komen, want het is heel druk met toeristen.  Aangekomen aan de andere kant hebben we winkels bekeken en zijn we naar de kerstmarkt gelopen. Op dat plein is ook de astronomische klok. We hebben lekker buiten geluched onder de straalkachels en konden zo kijken naar alle voorbij trekkende collega's en andere toeristen.
Na de lunch zijn we over de kerstmarkt gelopen en hebben twee grote kerstballen gekocht. Toen begon het langzaam donker te worden en zijn we door het centrum naar ons hotel gelopen.

Na 2 uurtjes gerust te hebben, mochten we de bus in om naar het feest te gaan. Eerst in een hele grote hal voor de champagne en de lekkere hapjes. Toen mochten we een nog grotere hal in met onzettend veel tafels om te dineren.
De organisatie was enorm om iedereen op tijd zijn eten te geven. Obers en serversters liepen af en aan met borden en drankjes. Alles was perfect geregeld.
Na het diner werden we voorgegaan door trommels om naar de volgende hal te gaan waar we optredens kregen van een look a like André Hazes, Jamai, Sister Sledge en René Froger.
Na de optredens weermet de bus naar het hotel en lekker geslapen.

De volgende dag weer vroeg op om met de bus en vliegtuig weer naar huis te vertrekken. Zoals al eerder gezegd was het een fantastische stedentrip.