Actueel

De actuele verhalen van de familie Reumer

Roxy en Alex zijn zondag 7/9 samen met Sandra naar de Roodharigendag geweest in Breda. Voor roodharigen is er zelfs een aparte site: www.roodharigen.nl. Het was een leuke dag waarin ze niet meer opvielen. Ze hebben een zelfportret gemaakt, op de groepsfoto geweest, ballonnen opgelaten en veel gefotografeerd of gefilmd.
Roxy is zelf op de duitse TV geweest:

 

Op zondag 13 julie hebben Max, Dennis en Mike een cursus skydive gedaan bij Indoorskydive in Roosendaal (zie website).

Max had deze cursus gewonnen bij Jetix magazine. Om alleen te gaan was natuurlijk niet leuk dus daarom Dennis uitgenodigd en het een soort verjaardagsfeestje gemaakt.
Mike vond het veel te leuk om alleen maar te kijken.

Eerst moesten we ons omkleden en een speciaal overall aan met handgrepen. Daarna kregen we een instructie film waarin uitgelegd werd hoe je moest vliegen.  Belangrijkste is ontspannen, je hoofd omhoog houden en je heupen naar voren duwen.
Daarna onze gekke bril, oordopjes en helm opgedaan. De oordopjes waren niet overbodig want het was een oorverdovend lawaai in de windturbine.

Max ging als eerste en ging gelijk heel goed: 

Dennis en Mike hadden het ook snel te pakken. We mochten twee keer anderhalve minuut en dat is genoeg, maar twee keer dat is veel te weinig.

Er is een DVD gemaakt zodat we thuis alles nog konden laten zien. Lees verder voor alle filmpjes en de certificaten. 

Allemaal waren we het erover een dat het een gave ervaring was. 

Max, Alex, Roxy en Mike zijn samen met Oma Nicolet en Peter op wintersport geweest naar Steinach. Natuurlijk ook om op bezoek te gaan bij Marco, Fabian en Eric.
Na een lange heenreis van 13,5 uur kwamen we aan in Steinach. We verbleven in Jugend & Familiengästehaus Steinach am Brenner. Een eenvoudig maar lekker dicht bij de lift gelegen hotel. Deze week waren er busladingen vol met jeugd aanwezig dus het was lekker druk. Bij het hotel was een klimwand en bolderhok en dus kon Max zich uitleven.
De eerste dag konden de jongens vrij skiën en heeft Roxy voorzichtig een begin gemaakt. Daarna hebben Max en Alex 4 dagen les gehad en Roxy 5 dagen. Het was de hele week blauwe lucht en warm (op vrijdag na),maar we konden wel naar het dal skiën.
Op woensdag waren de wedstrijden. Alex werd 7e en Max werd 4e van hun groep. Roxy werd 1e van de beginners.
Donderdag avond zijn we met Marco, Fabian en Eric lekker wezen eten bij Max's.
Vrijdagavond zijn we weer naar huis vertrokken vanwege de aankomende orkaan en we waren zeer rap weer thuis.
  

 

We hebben een fantastische week gehad.

De foto's staan in het fotoalbum.

 

Jan en Mike waren op maandag 9-6-2008 bij de EK-2008 wedstrijd tussen Nederland - Italië. Deze werd fantastisch gewonnen door Nederland met 3-0. het was een geweldig feest.

  

Op zaterdag 1 december zijn Sandra en Mike met Sogeti naar Praag geweest. Dat was een fantastische ervaring.
De foto's staan in het fotoalbum.